בן 18 ומודאג ... ר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/08/2008 | 23:32 | מאת: אביהו

אממ לפני חודש וחצי בערך התחילה לי נשירה לא יודע אם זה נחשב רציני. .אבל נושרות לי 2 3 5 שערות כל פעם שאני תופס כזה עם האצבעות ושמתי לב שזה בכל ראש ולא רק מקדימה או בקודקוד.. אז זה אומר שזה לא הולך לכיוון של הקרחה? וגם מאז שזה התחיל יש לי נשירה של שיער הערווה אבל ממש.. וזה נשאר שם ממש דליל.. יש מצב שזה קשור? ו.. יש מצב שיש לי יתר לחץ דם.. זה גם יכול להשפיע על הדברים האלה? תודה מראש

03/08/2008 | 08:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אביהו, אולי מדובר בנשירה עונתית. אני ממליץ להסתכל על הכר לאחר שנת לילה ואם אתה מוצא יותר מ-8 שיערות, כנראה שמדובר בנשירה רצינית-ובמקרה כזה מומלץ לגשת לרופא עור ולבדוק את סיבת הנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות