פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/07/2008 | 12:50 | מאת: אורן

שלום ד"ר גינזבורג מזה ארבעה חודשים אני לוקח פרופסיה ואני עדיין לא רואה סימני צמיחת שיער ,האם יש טעם להמשיך בטיפול , האם הייתי צריך כבר להבחין בצמיחה כלשהי?

29/07/2008 | 15:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אורן, את התוצאות ניתן לראות רק לאחר שנה של שימוש. אני מציע שתצלם את השיער ולאחר כשנה תעשה השוואה בין התמונות ותראה אם יש השפעה. גם שמירה על הקיים זה מצב טוב.

29/07/2008 | 17:14 | מאת: גיא

אהלן, אצלי לקח חצי שנה עד שפרופסיה השפיעה, אבל מאותו רגע הנשירה נעצרה לגמרי, אז אני מציע לך לא להתייאש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות