שאלות על פרופרסיה .

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/07/2008 | 10:42 | מאת: אריאל

שלום דוקטור יש לי מספר שאלות אלייך אשמח לקבל תגובה ממך וגם מכל אחד שגולש פה בפורום. אחרי בדיקות רבות על פרופרסיה הבנתי שקיים סיכוי קטן שתהיה ירידה בחשק המיני וגם אם תהיה ירידה כזו יש סיכוי טוב שזה יעבור נכון??? הבנתי שאם אני משתמש בתרופה זמן מה למשל שנה, חצי שנה ומפסיק להשתמש המצב חוזר לקדמותו השאלה היא האם בעקבות סיום השימוש המצב נהיה יותר גרוע ????? והאם אחרי שהפסקתי להשתמש אפשר לחזור להשתמש שוב?????? אשמח תשובה גם מאנשים שכבר משתמשים בפרופרסיה ולקבל קצת חוות דעת מאנשים תודה רבה !!!!

22/07/2008 | 14:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אריאל, ב-2% מהמקרים יכולה להיות תופעה של ירידה בחשק המיני, אך לרוב זה חולף עם הזמן. בכל מקרה, הפסקה בשימוש בתרופה, מחזיר את המצב לקדמותו. עם ההפסקה בשימוש, גם השיער שצמח בעקבות השימוש נושר וכן ממשיכה הנסיגה הטבעית של השיער. ניתן לחזור להשתמש שוב לאחר הפסקה.

22/07/2008 | 21:51 | מאת: אריק

האם התוצאות של השימוש החוזר אחרי שאני מפסיק להשתמש וחוזר שוב להשתמש הם כמו בהתחלה ???

12/10/2008 | 00:49 | מאת: דניאל

שלום שמי דניאל אני משתמש בפרופרסיה 8 חודשים,וישנה ירידה בחשק המיני אצלי ,התדירות של חיי המין אצלי ירדה אני במערכת יחסים 3 שנים ולעולם לא חוינו אני ובת זוגתי ירידה משמעותית בתדירות של חיי המין השאלה שלי האם מצב נתון זה חולף עם הזמן? האם יש אלטרנטיבה לשלב משהו נוסף עם הטיפול באופן זמני שיעלה את החשק המיני אצלי? מאחר ואני מרוצה מהשפעת הכדור על השיער אני לא רוצה להפסיק את הטיפול בפרופרסיה אלא פיתרון מסוים שיכול להשפיע על החשק המיני השאלה הנוספת היא האם מצב זה יחלוף באופן טוטאלי עם הזמן ? אשמח לתשובה דניאל

26/07/2008 | 11:59 | מאת: יותם

שלום אריאל. למרות שהרופא כבר ענה לך החלטתי לכתוב גם, כי אני מכיר את ההתלבטות לגבי פרופסיה ויודע שלפעמים כבר לא יודעים על מה לסמוך. לדעתי, הבחירה אם לקחת תרופה או לא היא בחירה שלך, בלי קשר למה שכותבים פה או אומר לך הרופא. ולכן אני נותן לך מהניסיון האישי שלי אבל מציע שתחשוב לבד ותקבל החלטה. אני פחדתי מתופעות לוואי של חשק מיני, אבל שום דבר כזה לא קרה. בגלל שזה רק 2% הסיכוי שזה יקרה לך קטן, אבל ברור שזה מה שכולם מפחדים ממנו. מה שטוב זה שגם אם יש פגיעה בחשק היא חולפת אחרי כמה זמן, זה לפחות מה שאמר לי הרופא שלי.

26/07/2008 | 21:41 | מאת: אריק

תודה יותם. אני באמת בהתלבטות הזאת. וגם השאלה לי היא אם זה באמת עוזר ואיך. הייתי מעוניין לדעת אם אפשר כמה זממן אתה משתמש בתרופה ובאיזה אופן אתה מרגיש שהיא עוזרת לך .

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות