כמה שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/07/2008 | 12:16 | מאת: חסוי

יש לי נשירה משהו כמו חודש ודיי חזקה ושמתי לב שזה לא רק בראש אלא גם בשיער הערווה ובבית השחי .. זה אומר משהו? ו.. קראתי שבהתקרחות אז יש דפוס מסוים כאילו.. זה מתחיל מקדימה או שנושר מאחורה כזה.. עכשיו. .רציתי לשאול.. אם אני רואה שנושר לי שיער מכל הראש ולא רק מאזורים מסוימים זה אומר שזאת סתם נשירה ולא הקרחה?

21/07/2008 | 12:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, זה אומר שיש תחלופה של שיערות, תבצע את הבדיקה של הכרית, כמה שיערות יש לאחר שנת הלילה. במידה ויש יותר מ-8 שיערות, זו נשירה משמעותית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות