שאלה על מפרצים... אני יודע לך ד"ר אם תענה לי זה נו

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/07/2008 | 23:20 | מאת: מישהו...

אני בן 20 וחצי ויש לי צמיחה טובה בשיער בלי עין הרע.. אבל הקטע זה שיש לי מן מפרצים כאלו או שזה פשוט רק המבנה של השיער.. אבל זה ממש ניראה כמו מפרצים ללא ספק.. השאלה שלי זה האם המפרצים האלו יכולים להישאר ככה לכל הזמן עד שאני יהיה ממש גדול עד גיל ה 40 -50 או שאם הזמן שאני גודל אז ככה המפרצים ילכו ויחמירו(יסוגו)..?

20/07/2008 | 09:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מישהו, זה עניין גנטי. אם ירשת את גן ההתקרחות יכול להיות שתהיה לך נסיגה נוספת משמעותית. בכל מקרה, אנו חווים נסיגה של שיער במהלך חיינו אך השאלה עד כמה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות