האם פרופסיה יעילה לטיפול במפרצים?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/07/2008 | 16:33 | מאת: ערן

אני כבן 24 ולאחרונה זיהיתי נסיגה גדולה באזור המפרצים, בנוסף לנשירה מוגברת. השאלה שלי אלייך ד"ר האם כדאי לקחת כבר עכשיו פרופסיה שהבעייה כרגע היא בעיקר במפרצים, אבל בקצב נסיגת השיער המהירה נראה שהיא בקרוב תגיע לצערי לכל הראש, תודה רבה.

20/07/2008 | 09:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ערן, הפרופסיה יעילה בעיקר באזור המרכז והפדחת. אתה יכול לשלב את הטיפול עם המינוקסי שיעיל יותר באזור המפרצים והקדימה.

21/07/2008 | 21:03 | מאת: רונן

אני משתמש בפרופסיה וזה בהחלט עזר למפרצים, אבל אולי זה אינדיבידואלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות