היא הצילה את חיי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/07/2008 | 10:48 | מאת: eli

ציונית הגיעתי אליה במקרה.. היום אני היחידי בבני משפחתי ... שעדין יש לי שיער בקרקפת... היא ורק היא הצילה את חיי... ממליץ בחום למי שיש מעט יכולת כספית... לגשת אליה ולעשות מינימום שלושה טיפולים... אחר כך כנסו לפורום ... ותדווחו... לרוב היא עזרה.. מיקרים בודדים לא... כי היא לא אלוקים...

18/07/2008 | 19:19 | מאת: רפי

אפשר לקבל כתובת או טלפון....

21/07/2008 | 13:32 | מאת: אהוד

אני הייתי אצל כמה "מרפאות" כאלו וכלום לא עזרץ בסוף התחלתי לקחת פרופסיה, שעצרה את הנשירה כמעט לגמרי. ממליץ לך ללכת על תרופות מדעיות ולא על תרופות סבתא...

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות