דוקטור אני חושב שאתה טועה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/07/2008 | 19:09 | מאת: חן

שלום דוקטור. אני חושב שאתה טועה לגבי שכפול שיער. אתה אמרת תוך 10 שנים יהיה פתרון אולם חברת איטנרטייקס איך שקוראים להם..אמרו ב5 שנים הקרובות הטיפול יהיה זמין כבר. וזה היה רשום בעיתון איך אתה אומר שבעוד 10 שנים שהמייצרים עצמם אומרים שעוד 5 שנים.. ואני בטוח שיש להם עוד קלפים שהם לא מוציאים..משאירים במתח וזה בדוק ככה מדברים על זה בפורום של חו"ל..

12/07/2008 | 23:19 | מאת: תומר

אמן שיום אחד נוכל לשכפל שיער, אבל לי זה כבר לא יעזור. אם עוד שנתיים או עוד עשר שנים - מה זה משנה? בינתיים אני ממשיך לקחת פרופסיה, ומקווה לטוב...

14/07/2008 | 10:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חן, היות ואני בקשר עם אחד הרופאים המשתתפים במחקר, אני יודע כיצד הם מתקדמים. אני חושב שרק עוד כ-10 שנים הטיפול יהיה זמין לכל כיס, ולא רק לאילי ההון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות