למי יש נסיון?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/07/2008 | 13:36 | מאת: ניסיון

בשיטת טופיק? או hsr?והאם זה עוזר בקצת ומעלים קרחות תודה מראש מקריח

08/07/2008 | 13:45 | מאת: אנונימי

זה עוזר מאד להעלים את הקרחת שניהם מומלצים , לא רואה הבדל בינהם!

12/07/2008 | 23:16 | מאת: דותן

אם בא לך לתרום את הכסף שלך עדיף שתעשה את זה למען העניים ולא על תרופה שאיש לא הוכיח באופן מדעי את יעילותה. קיימות שתי תרופות שהוכחו מדעית, של שתי חברות מתחרות: פרופסיה ומינוקסי. כל השאר קשקוש.

14/07/2008 | 10:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, התכשירים גורמים לשיער להיות מלא יותר. אני מכיר את הטופיק שאף ממולץ לשימוש ע"י רופאי העור. הסיבים האורגניים נצמדים לשיער ע"י חשמל סטטי וגורמים לו להיראות מלא. אם אין כלל שיער באיזור, אז אין לסיבים במה להיאחז. זה טוב ויעיל לשיער דליל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות