שאלה לדר לגבי המאמר שפורסם בנוגע לחברה הבריטית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/07/2008 | 04:36 | מאת: יעקובי

קראתי את המאמר לגבי שכפול תאי השיער והזרקתם בקרקפת .אומרים כי טיפול זהכבר יינתן בעוד כשנתיים . רציתי לדעת האם יצא לך לראות תוצאות- האם מגיעים לרמת צפיפות שיער גבוהה ? האם לדעתך טיפול כזה יתאפשר גם למי שעבר השתלה ומעוניין ביותר צפיפות באיזור הדלילים?או שיש סיבוכים

06/07/2008 | 10:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יעקובי, צר לי לאכזבך, אך אני חושש שטיפול כזה יהיה אפשרי רק בעוד כ-10 שנים (הלוואי שפחות). ראיתי את התמונות שצולמו על העכבר.נראה כי לכשהיה, ניתן יהיה להגיע לתוצאות טובות. אך כרגע מתמודדים עם בעיות אחרות, כגון כיוון השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות