יעילות פרופסיה במקרה של נשירה במרכז הראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/07/2008 | 12:22 | מאת: בני

שלום! בזמן האחרון התחילה אצלי נשירה של שיער. רופא העור שלי לא המליץ להשתמש בפרופסיה כי לטענתו יעילותה גבוהה רק במקרים של נשירה בחלק הקדמי ואינה נותנת פתרון יעיל לנשירה במרכז ראש. רציתי לשמוע גם דעות נוספות. תודה מראש, בני.

06/07/2008 | 10:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בני, הפרופסיה יעילה במרכז הראש ובפדחת בעיקר.

11/07/2008 | 20:22 | מאת: בני

תודה רבה, ד"ר! בני.

06/07/2008 | 18:30 | מאת: שי

הרופא שלי אמר בדיוק ההפך - שפרופסיה טובה במרכז הראש. למרות שאצלי הקרחת היתה במפרצים החלטתי לקחת אותה (בנוסף למינוקסי) וזה מאוד עזר.

11/07/2008 | 20:25 | מאת: בני

תודה רבה על תגובתך, שי! במשך כמה זמן לקחת פרופסיה? האם נשירה עצרה גם אחרי שהפסקת את הטיפול (אם הפסקת)?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות