נשירת שער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/07/2008 | 16:40 | מאת: שירה

שלום.. אני צעירה בת 25. התחילה לי נשירה די חריפה בעיקר באזור המצח לפני בערך כ 8 חודשים. הלכתי ליעוץ בנושא ולא נימצאה תשובה לבעייה. התחלתי בטיפול הומוהופתי שכרגע אינו עוזר באותה התקופה הפסיק מחזורי החודשי להגיעץ אתמול הייתי אצל גניקולוג וגיליתי שיש לי שחלות פולדיסטיות . באתר קראתי שיש קשר בין השניים ... השאלה שלי האם יש משהו שאוכל לעשות למנוע נשירה האם יש הורמון שיכול לעזור לי או גלולות . אני מאוד מותרדת וכרגע לא מוצאת דרך לטפל בבעיה. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה תודה

05/07/2008 | 18:59 | מאת: נועה

הייתי אצל כל רופאי העור האפשריים אף אחד לא עזר לי בכלום ! עד שהגעתי לד"ר צמח המדהים והגאון ורק הוא ידע מייד מה לעשות ,לפי דעתי מי שרוצה רופא עור ממש טוב שמטפל בעור ונשירת שיער שילך אליו -אין עליו,הוא מקבל דרך קופת חולים כללית במדיקל סנטר בהרצליה ,ובקופת חולים מכבי ברמת גן בהצלחה!

08/07/2008 | 14:24 | מאת: אריק

האם הרופא מטפל גם בבעיות נשירה אצל גברים ?? יש לך פרטים לתת עליו בבקשה מאוד יעזור לי להגיע אליו .? (טלפון שלו שאני יוכל לקבוע תור אצלו ושם פרטי). תודה

17/07/2008 | 15:03 | מאת: דנית

האם תוכלי לומר מה הוא נתן לך? אשמח לשמוע.

06/07/2008 | 12:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שירה, ישנם טיפולים למניעה כגון שימוש בגלולות. גשי לרופא עור מומחה לשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות