נשירה בלתי פוסקת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/07/2008 | 23:13 | מאת: שירלי

שלום ד"ר גינזבורג, אני בת 27 ומזה 6-7 שנים סובלת מנשירת שיער מסיבית. בבדיקות לא התגלה חוסר כלשהו בויטמינים או מינרלים ותזונתי מאוזנת. כמו כן לא היו לחצים נפשיים יוצאי דופן לאורך השנים. בשנים האחרונות כמות השיער ירדה באופן מסיבי, והשיער הפך לדק ועדין. לעיתים מופיע כאב בקרקפת כאשר יש מגע עם שורשי השיער. בזמנו לקחתי דיאנה והיא סייעה לעצור את הנשירה במעט, אך מיד כשהפסקתי המצב חזר לקדמותו. גם מבחינה הורמונלית הבדיקות נמצאו תקינות. בלוטת התריס שלי גבולית ואני נמצאת במעקב אך לא זקוקה לתרופות לעת עתה. תודה

02/07/2008 | 14:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שירלי, יש לגשת לרופא עור, אינני יכול לתת מענה בלי לבדוק. אם הכל נמצא תקין אצלך, אולי מדובר בסיבה גנטית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות