בדיקת שיער במעבדה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/07/2008 | 12:10 | מאת: ליהי

היכן אני מקבלת הפניה לבדיקה כזאת? רופאת המשפחה או רופא עור? זה עולה לי או שזה דרך הקופה בדרך כלל..? והכי חשוב- האם באמת ניתן לאבחן בעזרת הבדיקה מה הגורם התמידי לנשירה? הייתי בעבר אצל רופא עור מזלזל, שלא טרח אפילו להסתכל תודה מראש

02/07/2008 | 14:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ליהי, אני מציע לגשת לרופא עור אחר המומחה בשיער שיבדוק את מצב שיערך. לא שולחים שיער למעבדה, אולי את מתכוונת לבדיקה המיקרוסקופית שרופא עור ממליץ אם יש לעשות זאת או לא. קופות החולים לא שולחים שיער לבדיקות.

13/08/2008 | 16:21 | מאת: בני

אם יש לי גרד בעור וחשש להרעלת מתכות כבדות האם אפשר לראות את זה במעבדה של קופות החולים? כתבתי : "כתבתי בדיקות שיער" במנועי החיפוש השונים וראיתי שעושים את זה באופן פרטי.. האם זה מומלץ ?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות