שאלה בקשר לפורפסיה ומינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/07/2008 | 12:08 | מאת: אריק

אני מעוניין לדעת איך פורפסיה מונעת נשירת שיער... ואיך מינוקסי ... האם אתה ממליץ על השימוש .? האם זה יעיל ??? על מה אתה ממליץ יותר ? .

02/07/2008 | 15:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אריק, שניהם יעילים. הפרופסיה יעילה יותר לאיזור המרכז והפדחת ואילו המינוקסי יעיל באיזור המפרצים וקדימה. על מנת לדעת אם התרופות יעילות למקרה שלך, עליך לגשת לרופא העור ולשמוע המלצתו.

06/07/2008 | 18:27 | מאת: גון

קודם כל משמח לראות שאתה הולך על תרופות אמיתיות ולא כמו כל מיני אנשים כאן עם שמן דקל ננסי וכל מיני דברים הזויים. גם פרופסיה וגם מינוקסי הן תרופות יעילות ומאושרות. לפרופסיה אחוזי הצלחה יותר גבוהים, אבל רבים פשוט משלבים את שתיהן לתוצאות מקסימליות.

22/07/2008 | 11:16 | מאת: אריק

שמחתי לראות תגובה שלך יש לך נסיון עם פרופרסיה?? ? אם כן כמה זמן אתה משתמש.?. זה עשה לך תופעות לוואי .??

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות