שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/06/2008 | 12:32 | מאת: לי

למדתי בספרות שכל מה שאנחנו עושים לשיער פן צבע זה פגיעה רק לשיער החוץ לא למה שבתוך הפנים .אז למה גם פן וגם מחליק קרמי גומרים לנשירות אפיל אם משתמשים פעם בשבוע והאם זה גורם לדילולו?והשיער לא צומח יותר????? אין לי קרחות או דילול שיער אבל האם ההשתלה מחזיקה לאורך זמן? כמה עולה דבר כזה

01/07/2008 | 17:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לי, פן מחליק הוא קרוב לשיער וכן מושך אותו, על כן גורם לנשירתו. השיער צומח, אך אם מושכים שיער פעם אחר פעם, לבסוף הוא לא יצמח.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות