תלישת שיער + שיער נהפך למסטיק

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/06/2008 | 23:30 | מאת: אוסנת

שלום, לפני כחודשיים עשיתי מעט מאוד גוונים,איני צבעתי את שערי מעולם. הספר עשה גווני שמש עם חמצן 6%. מאז בשערי יש ריח של חמצן, הפך להיות גומי/מסטיק ובעת החפיפה והסירוק לאחר מרכך, השיער נתלש ונהפך לדק מאוד. בד"כ יש לי שיער עבה, מלא ומאוד ונפוח. יש לי תחושה שהשיער נשרף, יש לי הרבה קרעים בכל מיני מקומות. אני בפאניקה, זקוקה לעזרה דחופה.

30/06/2008 | 11:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אוסנת, יכול להית שהשיער נפגע בעקבות השימוש במי חמצן. אני ממליץ שבשלב זה לא תעשי שום דבר נוסף עם השיער על מנת שיתאושש. זה יכול לקחת חצי שנה - שנה עד שיתאושש. מדובר בפגיעה בשיער ולא בשורש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות