ג'ל/ווקס/חימר יכולים לגרום/להגביר נשירה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/06/2008 | 22:52 | מאת: מוטי

שלום רב, רציתי לשאול האם שימוש יוםיומי בחימר לשיער יכול לגרום או להגביר נשירה? גם רציתי לשאול, כל כמה זמן הכי בריא לשיער לחפוף את הראש?

30/06/2008 | 12:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מוטי, שימוש יום יומי בג'ל או ווקס עלול לפגוע באיכותו, מכיוון שחומרים אלו סותמים את הנקבוביות. במידה ושמים אותם, יש למרוח רק על קצוות השיער. לגבי החימר, לא ידוע לי.

08/07/2008 | 13:58 | מאת: מוטי

תודה על התגובה דוקטור, הפסקתי להשתמש בכל התכשירים לעיצוב השיער והתחלתי לחפוף פעם ביומיים לפי המלצץ הספר. בנתיים אין הבדל נושר לי שיער גם בצד האחורי של הראש, האם זה גם הקרחה? (צד אחורי תחתון גם).

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות