פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/06/2008 | 11:33 | מאת: אושרי

שלום דוקטור מספר שאלות - 1.השיער שלי הוא בעיקר דליל ופחות במצב בתקרחות. הדלילות נהיית גרועה עם השנים אך קשה לי להעריך את מידת נשירת השיער. האם פרופסיה היא התרופה בשבילי?? הדלילות שווה כמעט בכל הראש. 2. אני טס עוד כחודש וחצי לאוסטרליה האם שם אני יוכל להשיג את התרופה, האם צריך מרשם ואם כן האם המרשם מרופא עור בארץ תספיק? (אני פשוט לא רוצה לקחת מהארץ כמות גדולה של כדורים) תודה רבה

29/06/2008 | 10:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אושרי, אני לא יכול לדעת אם הפרופסיה טובה עבורך, כי אינני יודע מה בדיוק מצבך. בד"כ התרופה יעילה למצבים דלילים במרכז הראש ובפדחת, על כן אני חושב שאולי זה יעזור לך. אני סבור כי לא יכירו לך שם במרשם. תאלץ לגשת שם לרופא ולבקש זאת. ישנן מדינות אשר לא מכירות במרשמים מהארץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות