נשירת שיער מאסיבית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/06/2008 | 10:27 | מאת: אביב

שלום רב, ההני בן 22 . אני נוטל פרופסיה מזה חודשיים ללא תוצאות בימים האחרונים נוסף לפרופסיה אני משתש בשמפו פולטן פארמה. בעבר בשימוש יומיומי בשמפו רגעל הייתי מבחין בנשירה חמורה אך הקצף של השמפו היה מדלל אותה. כעת כשאני חופף עם פולטן והוא ללא קצף כמעט אני רואה עשרות שערות ארוכות (אני בעל שיער ארוך יחסית) על הידיים.. המוןןןן ובכל פעם שאני מעביר שוב את הידיים יש שובבב המוןןן ושובבב וזה לא נגמרררר מה אני עושה דוקטור?!?! אני לא רוצה להיות קירח !!! בבקשה תעזור לי !!

26/06/2008 | 11:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אביב, בד"כ בזמן החפיפה והסירוק אנחנו רואים את כל אותן שיערות שהיו אמורות לנשור. בעת ביצוע פעולות אלו השיער שלנו כבר אינו במצב של חשמל סטטי, ועל כן השיער נושר. אני לא יכול להמליץ לך מה לעשות דרך האינטרנט. גש לרופא עור לבדיקה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות