שאלה לגבי נשירת שיער פתאומית אגרסיבית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/06/2008 | 20:05 | מאת: מוטי

שלום רב, אני בן 25, בחודש האחרון הבחנתי בנשירת שיער אגרסיבית (נראה כי גם מאחורה וגם מקדימה) כשאני עובד מול המחשב השיערות נופלות לי על הפנים, כשאני חופף אני רואה מלא שיערות על הידיים, בבוקר על הכרית וסתם אם אני מעביר עם היד. חשוב לציין אני צובע את השיער בשנה וחצי האחרונות (בגלל הרבה שיערות שיבה) וגם לוקח ריטלין מגיל 16. התחלתי לקחת ויטמינים בשבועיים האחרונים, בנתיים אין השתפרות. רציתי לשאול, האם מדובר בהתקרחות? אבא שלי התחיל להקריח מגיל 24. האם ניתן לעשות משהו?

26/06/2008 | 11:22 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מוטי, אם תבדוק כל הזמן אם נושר לך השיער, אז ברור שתמצא שיער על הידיים. אני מציע שתיגש לרופא עור לבדיקה ותקבל מענה על שאלותיך. אני לא יכול לומר לך מה מצבך בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות