החלקה יפנית + תלישה.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/06/2008 | 09:02 | מאת: שם בדוי

האם החלקה יפנית פוגעת בשיער?, אם כן מה הן הפגיעות והאם הן גם לטווח קצר וגם לטווח ארוך, איל ניתן לזהות אותן, וכמובן אם יש טיפול לנזקים שיכולים להיווצר כתוצאה מההחלקה? ולגבי תלישת שערות, מה בעצם קורה שנתלשת שערה? תודה רבה מראש.

24/06/2008 | 12:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שם בדוי, הנזק יכול להתבטא בנשירת שיער עד כדי דלילות לעיתים. כשיער נתלש אמור לצמוח שיער חדש במקומו, אם תולשים את השיער מספר פעמים, בסופו של דבר הוא לא יצמח. אם זו כוונתך.

28/06/2008 | 14:36 | מאת: שם בדוי

הנשירה והדלילות יכולים להופיע לאחר כמה חודשים מהתהליך או שזה קורה בסמוך אליו? והאם זה קורה לכל מי שעבר את התהליך? ולגבי התלישה ,השערה מפסיקה לצמוח אחרי שהיא נתלשה פעמים ספורות ?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות