נשירת שיער אצל ילדה בת13

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/06/2008 | 14:33 | מאת: נוהאד

דר שלום וברכה לבת שלי בת13 שנים יש נשירת שיער מזה מספר חודשים אשר המברשת כל זמן שהיא מסתרקת מתמלאת בשיער. ולפני כשבוע הורגשה נשירה בגבות מעל לעיניים במיוחד גבה שמאל. שאלתי : 1- האם יש טיפול תרופתי אשר יכול להיות מקומי שיכול להצמיח שיער במקום שיש נשירה בלי שיצמח במקומות לא רצויים? 2- האם העניין מפחיד ואין תקווה להחלמה? 3- מה הבדיקות שאנחנו צריכים לבצע בנושא? אודה לך מאוד על תשובתך. נוהאד

24/06/2008 | 12:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום נוהאד, אני חושב שכדאי פשוט ללכת לרופא ולהתייעץ. אני לא יכול לתת לך מענה דרך האינטרנט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות