קרם לחות לשיער.. האם פוגע בשיער ומאיץ נשירת שיער?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/06/2008 | 17:35 | מאת: מודאג

שלום רב דוקטור. הנני נותל מזה חודש וחצי פרופסיה כיוון שמופיעה לי התקרחות ונשירה רבה אשר נראית בעיקר במרכז הראש. הנני משתמש באופן קבוע ויומיומי בקרם לחות לשיער בכמות נדיבה, אינני מחדיר את הקרם לקרקפת,, אך בכל זאת רציתי לדעת האם שימוש יומיומי ויצירת מצב בו השיער כמעט 24 שעות עם קרם לחות אינה פוגעת בשיער או מאיצה את ההתקרחות אצלי אשר כבר קיימת. אם כן מה עלי לעשות ואם לא האם יש קרם לחות פחות מזיק עם מרכיבים חיוניים יותר. כמו כן אני בעל שיער יבש הנוטה להתייבש מהר מאוד אחרי חפיפה ולהתנפח (בעל נפח רב) איזה שמפו מומלץ לי וכמה פעמים מומלץ לחפוף בהתחשב בנשירה שלי ובסוג השיער שלי אשמח לקבל תשובה מפורטת בנושא תודה רבה ! בברכה מודאג

22/06/2008 | 17:45 | מאת: מודאג

## נוטל ## רציתי להוסיף את גילי - 22 אודה להתייחסותך

23/06/2008 | 12:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מודאג, אין לך מה לדאוג כל עוד אתה מורח את הקרם רק על קצוות השיער. שיער יבש, רצוי לחפוף 2-3 פעמים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות