ד"ר גינזבורג- אישי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/06/2008 | 13:08 | מאת: יפית

בהמשך לתשובתך מלפני מס' ימים, אמרת לי לעמוד איתך בקשר לגבי בעייתי. להזכירך- לאחר שימוש במינוקסי 5% נוצרה פריחה גדולה על הצוואר. הפסקתי למס' ימים והפריחה הפסיקה. התחלתי שוב להשתמש- אבל רק פעם ביום (במקום פעמיים) וזה בסדר- אין פריחה אני מאוד מעוניינת להמשיך את השימוש אך האם פעם ביום (במקום פעמיים שרשום על האריזה) זה אפקטיבי בכלל? כלומר האם זה יעשה את העבודה? תודה רבה

02/06/2008 | 14:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יפית, השימוש פעם היום בגירסת ה-5% גם אפקטיבי. כדאי להמשיך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות