השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/06/2008 | 03:58 | מאת: אבי

שלום רב, אני רוצה לדעת בבקשה האם רופאים בארץ או בעולם משתילים שיער ערווה על הראש כי יש שם די הרבה שיער וגם אין בעיה שיישארו צלקות קטנות של הוצאת הזקיקים בניגוד לשיער גוף ששם הצלקות הקטנות יכולות להפריע במידה ואין הרבה שיער בחזה למשל. אני מתאר לעצמי שזה עניין של נוחות של הרופא ושל המטופל. ידוע לך אם זה מבוצע בכלל ? האם אתה ביצעת בעבר ? תודה רבה.

02/06/2008 | 10:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, ישנם רופאים בעולם שמבצעים זאת וגם אני ביצעתי זאת לא מעט. ישנן מספר בעיות עם לקיחת השיער משם: סוג השיער שונה, אין מספיק שיער בכדי לכסות אפילו אזור מצומצם וזמן ההשתלה מסוג כזה אורך זמן רב וללא תוצאות משביעות רצון. אם משלבים גם לקיחת שיער ממקום אחר, אולי אפשר יהיה להגיע לתוצאות משביעות רצון. אני מזכיר כי השיער הטוב ביותר לביצוע השתלה הוא שיער הנלקח מן העורף. שער הנלקח מהחזה גם טוב בד"כ לביצוע השתלה.

06/06/2008 | 18:15 | מאת: לי

יש אפשרות להשתמש גם בשיער הזקן רגליים לפני שמשתמשים בשיער מאיזור מוצנע, מה עוד שהשיער שם מאוד מקורזל ותכונותיו לא כל כך טובות על הראש. אני אישית טופלתי על ידי ד"ר מוומבה מבלגיה שהוא מומחה בתחום. לעוד פרטים צור איתי קשר לכתובת [email protected] ביי

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות