פרוקיור..

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/05/2008 | 20:39 | מאת: שלומי

שלום לכולם.. הבנתי שהפרופסיה בעצם התגלתה כאשר נעשו מחקרים על טיפול בבלוטת הערמונית אצל גברים וגילו שאחד מילגרם מתוך החומר הפעיל בפרוקיור (שהוא 5 מילגרם) מסייע בטיפול בנשירה.. האם זה נכון? כלומר אני יכול לרכוש פרוקיור לחצות ל4 (כי קשה לחמש)ובעצם לחסוך כסף של עוד שלושה חודשי טיפול...

02/06/2008 | 10:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלומי, אין שום הוכחות ליעילות וחשוב מכך לבטיחות הטיפול בשברי פרוקיור. אי אפשר לדייק בחלוקת הכדור ל 5 חלקים בנוסף, החומר הפעיל לא מפוזר באופן שווה בתוך כדור הפרוקיור, מכאן שהמינון של חומר פעיל שיתקבל יהיה שונה מאוד מיום ליום, ואין שום הוכחה ליעילות של הטיפול בצורת לקיחה כזו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות