שאלות לגבי פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/05/2008 | 18:56 | מאת: חן

שלום! ברצוני לשאול מס' שאלות: 1- האם יש ליטול את התרופה בשעה קבועה? 2- א. אני מפתח גוף מקצועי. האם האינטרקציה של התרופה הזו עם טסטוסטרון עלול לפגוע בתהליך בניית השרירים או לגרום לתוצאות מופחתות כתוצאה מהשימוש? ב. האם נטילת פרופסיה עם סטרואידים אנאבוליים הינה מסוכנת? האם הסטרואידים עלולים למנוע את פעולתה של פרופסיה?

29/05/2008 | 10:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חן, 1- האם יש ליטול את התרופה בשעה קבועה? ת: רצוי לטול בשעה קבועה. 2- א. אני מפתח גוף מקצועי. האם האינטרקציה של התרופה הזו עם טסטוסטרון עלול לפגוע בתהליך בניית השרירים או לגרום לתוצאות מופחתות כתוצאה מהשימוש? ת: לא. ב. האם נטילת פרופסיה עם סטרואידים אנאבוליים הינה מסוכנת? האם הסטרואידים עלולים למנוע את פעולתה של פרופסיה? ת: לא, אין סיכון בנטילת שניהם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות