שלום..

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/05/2008 | 22:55 | מאת: יצחק

שלום דוקטור ראיתי שאתה רשמת לפה באחד התשובות שיעליות הפרופסיה יורדת ב20 % לאחר 5 שנים.. אז אם לאחר 5 שנים ירד 20 % אז לאחר 10 שנים ירד 40 % ולאחר 15 שנים ירד 60% ככה לאט לאט..בכל פעם ב5 שנים?! או שרק לאחר 5 שנים יורד ב20% ואז אם תשתמש כל החיים בתרופה הזו ירד רק 20 % תודה רבה דוקטור.

25/05/2008 | 08:54 | מאת: גיא

נורא מוזר, יש מישהו בשם "חן" ששאל בדיוק את השאלה הזאת באותו ניסוח כמה תגובות לפניך. נראה נורא אמין.

25/05/2008 | 09:08 | מאת: יצחק

כן נכון אני בשם חן.. אבל ראיתי שהדוקטור לא עונה לי על השאלה הזאות..וזאות שאלה ממש חשובה.. ואני לא יחשוף את שמי האמיתי במערכת אז לכן אני משנה את שמי..

28/05/2008 | 14:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יצחק, כפי שעניתי קודם, ידוע לנו שבחלק מהמקרים היעילות יכולה לרדת בכ-20% לאחר 5 שנות שימוש. אך מה קורה לאחר מכן קשה לומר, מכיוון שהתרופה קיימת רק 10 שנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות