שאלה לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/05/2008 | 14:23 | מאת: שתיים

שלום דוקטור...בבקשה תקרא עד הסוף ותגיב לי אני כבר משוטט האינטרנט זמן רב בנסיון למצוא תרופה או מרפא כל שהוא לעצירת הנשירה ולצמיחה מחדש. הייתי במכון חדש שניפתח באיזור המרכז שמציע שירות של עצירת נשירה ועידוד צמיחת השיער בלייזר בעוצמה נמוכה. (מאחר שבהרבה בתחומים ברפאוה משתמשים בלייזר זה והוא אכן מוכיח את עצמו כל פעם) הלייזר כפי שאתה יודע מעודד את השיער לבנות לעצמו מערכת חדשה0 או לךחילופין לתקן את המערכת היישנה. ) בנוסף יש שימוש במינוקסידיל כדי להוסיף על הלייזר ולגרום לזרימה מרובה יותר של הדם לשיער לעומת זאת יטש גם תרופות אחרות כמו פרופסייה וכו' לפי הבנתי והתעניינותי ממחקרים באר"ב הלייזר הוא שיטה מאוד טובה ומוכחת . יש לו 98 אוחזי הצלחה ומתוכם95 אחוזי הצלחה לצמיחת שיער.(לפי מה שהם אומרים) השאלה שלי היא מדוע רק עכשיו מגיע שיטה זו לארץ הריי כל דבר אחר כמו ניתוחים להסרת משקפיים ולהסרת שיער מגיעים לישראל מהר מאוד (החברה שאני מדבר עליה כבר 20 שנה עובדת בארה"ב ובעוד מקומות בארץ. אז מדוע רק עכשיו נזכרו להביא אותה לארץ. זה קצת מחשיד אשמח אם תוכל לענות לי במהירות.. תודה רבה...

28/05/2008 | 14:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שתיים, לצערי אין לי ניסיון רב עם הלייזר. הקולגות שלי טוענים כי הוא יעיל. אך יעילותו אינה עולה מזו של התרופה. נכון להיום, 2 התרופות היעילות לנשירת שיער ולהתקרחות הנן המינוקסי/ ריגיין/ אלופקסי והפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות