שאלה חשובה על מינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/05/2008 | 21:31 | מאת: אנונימי

ד"ר שלום רציתי לשאול אותך מספר שאלות, אשמח אם תענה לי עליהן 1. אני משתמש במינוקסי כבר תקופה של חודש +- שבוע וההוראות הם למרוח פעמיים ביום, הבעיה היא שיום לימודים שלי (בתור סטודנט) הם מהבוקר עד הערב ורק שאני חוזר אני יכול למרוח, אז אני מפספס מנה אחת ביום חוץ מסוף שבוע חמישי-שבת, הנקודה היא האם אני יכול למרוח בשעה מאוחרת יותר עוד פעם נניח שעה אחרי ששטפתי פעם ראשונה או שזה לא מומלץ ועדיף לוותר? 2.מדי פעם יש גירויים על היד לא יודע למה אני שוטף את הידיים טוב מאוד אחרי שאני מורח ועדיין מגרד לי ביד באזור מסוים קטן וזה הולך אחרי כמה זמן. האם צריך לדאוג מתופעה זו או לא? אני משתמש בריכוז 5% תודה רבה

20/05/2008 | 11:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אנונימי, ר שלום רציתי לשאול אותך מספר שאלות, אשמח אם תענה לי עליהן 1. אני משתמש במינוקסי כבר תקופה של חודש +- שבוע וההוראות הם למרוח פעמיים ביום, הבעיה היא שיום לימודים שלי (בתור סטודנט) הם מהבוקר עד הערב ורק שאני חוזר אני יכול למרוח, אז אני מפספס מנה אחת ביום חוץ מסוף שבוע חמישי-שבת, הנקודה היא האם אני יכול למרוח בשעה מאוחרת יותר עוד פעם נניח שעה אחרי ששטפתי פעם ראשונה או שזה לא מומלץ ועדיף לוותר? ת: זה לא מומלץ. עדיף השימוש פעמיים ביום בזמנים שונים שאינם סמוכים. 2.מדי פעם יש גירויים על היד לא יודע למה אני שוטף את הידיים טוב מאוד אחרי שאני מורח ועדיין מגרד לי ביד באזור מסוים קטן וזה הולך אחרי כמה זמן. האם צריך לדאוג מתופעה זו או לא? ת: לא אני סבור שאין מה לדאוג, אך יש לשטוף היטב את הידיים לאחר השימוש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות