שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/05/2008 | 17:59 | מאת: חסוי

שלום דוקטור. אני עוכב כבר באתר מספר חודשים. אני משתמש בפרופסיה ויש תוצאות להפליא לבנתיים. ויש לך ידע ענק בתחום הזה ותודה רבה. ושאלה שהיא ממש ממש חשובה לי והרבה שואלים אותה. התרופה לאחר 5 שנים מאבדת י20% מיעילותה. אתה מכיר אנשים שלוקחים 7 שנים או 6 שנים או אפילו יותר.? ואם אתה מכיר מה התוצאות שלהם? הנשירה חזרה או שמה?! תודה רבה דוקטור.

15/05/2008 | 08:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חסוי, זה מאוד אינדבדואלי, אך רוב הפציינטים שאני מכיר מעידים כי התרופה יעילה גם לאורך זמן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות