מה זה אומר שיש לי נשירה משמעותי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/05/2008 | 00:57 | מאת: IDAN

דוקטור מה זה אומר שאתה אומר שיש לי נשירה משמעותית מה יענו שיש לי נשירה חזקה מה יענו שגם עם יש לי עכשיו שיער מלא בלי מפרצים כאילו מתחיל לי הנשירה ובעוד כמה שנים יתחיל אצלי הקרחתת תודה

13/05/2008 | 12:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, ראשית אבקשך לכבד את הפורום. כפי שאני עונה לך בצורה מכובדת, אני מצפה שישאלו אותי שאלות בצורה מכובדת. תודה על שיתוף הפעולה. אני לא יודע מה יהיה לך בהמשך, אולי מדובר בנשירה תקופתית אשר תחלוף מעצמה, אולי מדובר במחלה מסויימת או מחסור במשהו. כל זאת אני לא יכול לדעת בלי לבדוק. עליך לגשת לרופא עור ולברר את סיבת הנשירה. לאחר שהרופא יאבחן את הבעייה, אני בטוח כי תקבל מענה הולם וטיפול אינדבדואלי אשר יפיג את כל אותן ספקולציות באשר לסיבת הנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות