נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/09/2006 | 13:54 | מאת: ימית

כבר חודש וחצי שאני סובלת מנשירה מוגברת-הלכתי לרופא עור והוא טען שאין לי נשירה מוגברת-אבל אין לי ספק שנושרות לי שערות בכמות רבה בהרבה מלפני כחודש חודשיים. עשיתי בדיקות דם ואכן יש לי כמה מחסורים: ferritin-12.6 alt-9.1 b12-200 יש עוד כמה מחסורים אבל אלה העיקריים. שאלותי הם-האם ממחסורים כאלו יכולה להיגרם נשירה מוגברת? כיצד אני יכולה לדעת שהנשירה אכן נגרמת ממחסור בויטמינים ולא ממשהו אחר? אני לא רוצה לחכות חודשיים ואז לראות שהויטמינים לא עוזרים והנשירה מתגברת-אני מעדיפה להקדים את המאוחר....

06/09/2006 | 14:51 | מאת: ד"ר גינזבורג

שלום ימית, יש לך מחסור בברזל וזו יכולה להיות אחת הסיבות לנשירה. כמו כן, כרגע הנשירה מתגברת בגלל חילופי העונות. אך אני ממליץ לך להיבדק ולשלול סיבות נוספות.

06/09/2006 | 14:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ימית, יש לך מחסור בברזל וזו יכולה להיות אחת הסיבות לנשירה. כמו כן, כרגע הנשירה מתגברת בגלל חילופי העונות. אך אני ממליץ לך להיבדק ולשלול סיבות נוספות.

06/09/2006 | 15:16 | מאת: אסף

260 ש"ח לחודש שימוש?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות