נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/05/2008 | 09:00 | מאת: יהודית

שלום ,ביתי בת 18 ובזמן האחרון יש לה נשירת שיער רבה מאד. המברשת מלאה בשיער לאחר כל הברשה החולצה מלאה בשיער. אנחנו משתמשים בשמפו ומרכך שיער של פנטיין הרבה שנים.ביתי לסידור השיער משתמשת בקרם לחות של קרמה ללא שטיפה. הייתי מבקשת את עזרתכם ,האם להחליף מוצרים ?האם הקרם ? תודה לכם

13/05/2008 | 13:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יהודית, בזמן הברשת השיער והחפיפה אנחנו עדים לכל אותן שיערות אשר היו אמורות לנשור באותו היום. בביצוע פעולות אלו פגה השפעת החשמל הסטטי ועל כן השיערות נושרות. אולי מדובר בנשירה זמנית/ עונתית. על מנת לברר את סיבת הנשירה אני ממליץ לבצע בדיקת דם על מנת לשלול חוסרים כלשהם וכן לגשת לרופא עור. אין קשר למוצרים שבהם ביתך משתמשת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות