נשירה חוזרת..

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/05/2008 | 10:15 | מאת: ורון

שלום רב, כתבתי לך כבר שאלה על הנושא לפני כמה ימים. אני נוטל פרופסיה למעלה מחצי שנה ובחודשיים האחרונים הנשירה חזרה. למרות שבתחילת התהליך היה שיפור משמעותי. אתמול ראיתי על הכרית כמה שערות שנשרו לי בלילה (7-8 שערות לערך) מה אתה מייעץ לי לעשות כדי שהמצב יחזור למה שהיה,כלומר שהגלולה תחזור להשפיע.ומה הסיבות לכך? האם כדאי לעשות הפסקה ואז לחזור ליטול את הגלולה? לשנות טיפול? תודה רבה

11/05/2008 | 12:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ורון, יכול להיות שמדובר בנשירה תקופתית ולמעשה רק לאחר שנה ניתן לראות את התוצאות המלאות. קשה לי לייעץ לך בלי לבדוק. אך אם אתה מרגיש כי יש לך נשירה משמעותית כחודשיים ימים כדאי לך להיוועץ עם רופא עור ואז לקבל החלטה בדבר המשך הטיפול.

13/05/2008 | 18:25 | מאת: צחי

אצלי לקח לפרופסיה בערך שנה וקצת להשפיע, אבל ברגע שזה קרה הנשירה נעצרה לגמרי, אז אני מציע לך לא להתייאש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות