היסטוריה משפחתית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/05/2008 | 09:52 | מאת: גיל

שלום רב, אני בן 20, שתי אחי הגדולים ממני בכמה שנים כבר קירחים, כאשר הם איבדו את שיערם כבר בגיל 22-23-24.. אני כרגע בשלב שאולי רואים ממש התחלת התקרחות, כלומר דילול באיזור המפרצים, ואולי איזה נקודה כזאת של התקרחות במרכז הראש. רציתי לדעת היום באיזה טיפולים אפשר להשתמש? כמה זה אפקטיבי? במידה וזה כדורים אז האם זה טיפול יומי? מה ההשלכות.. הייתי מאוד רוצה לא לאבד את השיער, בעיקר לאור ההיסטוריה המשפחתית שגם אבי הוא קירח..

11/05/2008 | 12:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גיל, אני ממליץ פשוט לגשת לרופא העור ולהתייעץ אילו טיפולים נכונים לך ולא ע"פ מה ששמעת שטוב. הטיפול צריך להתאים לך אישת. ישנם כיום בסה"כ 2 תרופות שהוכחו כיעילות המינוקסי/ ריגיין והפרופסיה. גש לרופא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות