נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/05/2008 | 08:24 | מאת: ליה

שלום, אני בת 19 ומגיל 16 בערך יש לי תהליך של נשירה, היום אני במצב שהשיער שלי מאוד מאוד דליל כמעט ואין לי שיער גם השיער שיש לי מאוד לא בריא. בנוסף לאחרונה יש לי גם נשירה בריסים דבר שלא הבחנתי בו בעבר.1. האם הסיבה שלא גוזרים שיער גורמת לנשירה? 2. מה ניתן לעשות ע"מ שיחזור להיות לי שיער מלא? 3. האם לבישת סרטים על הראש יכולה לגרום לנסיגה בקידמת הראש ומה ניתן לעשות ע"מ להפסיק את הנסיגה ולגרום לצמיחה חדשה באיזור 4. מה ניתן לעשות ע"מ שלא ינשרו לי ריסים והאם יש דבר שיכול לחזר אותם אודה לך מאוד

11/05/2008 | 13:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ליה, אינני יכול לענות על שאלותייך בלי בדיקה. כשלא גוזרים שיער זה - לא דבר הגורם לנשירה.

15/05/2008 | 22:28 | מאת: ליה

1. האם לבישת פאה, סרטים צמודים ומטפחות באופן יומיומי גורמים איבוד שיער? 2. מהם דרכי הטיפול בשיער דליל מאוד יבש שביר ונושר? 3. האם מינוקסי טוב לשימוש אצל נשים ולא גורם לתופעות בעור, האם אתה ממליץ להשתמש במוצר?(האם זה כדור או משחה)אם משתמשים במוצר ובשלב מסויים מפסיקים האם יכול להיות מצב שהנשירה תחזור? תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות