דחוף דוקטור

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/05/2008 | 01:16 | מאת: שמואל

לפני קצת יותר משנה הייתה לי תקופה שהייתי מקיא,לא יודע מה עבר לי בראש חשבתי שזאת הדרך הטובה לרדת במשקל. זה היה לתקופה דיי קצרה של משהו כמו 3 חודשים ואני כבר לא עושה את זה.הבעיה היא שאחרי שעשיתי את זה השיער התחיל לנשור לי,ונהיה דליל,האם זה קשור?והאם אפשר לטפל בזה ולשקם את מה שעשיתי היות ובמשפחתי התורשה היא לא קרחת!אני מקפיד על תזונה נכונה ומנסה לשקם את השיער ולאחרונה אין לי נשירה והוא הפך יותר חזק,השאלה האם הוא יתמלא..

12/05/2008 | 10:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שמואל, יש קשר בין תזונה שאיננה תקינה לבין נשירת שיער. אם הינך עדיין צעיר יש סיכוי שהשיער ישוב לצמוח. לגבי עניין התורשה - התקרחות יכולה לקפוץ דור ומספיק שיש מישהו אחד במשפחה הקרובה שממנו מועבר הגן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות