שאלה למנהל הפורום: לקיחת 2 שערות למיקרוסקופ

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/05/2008 | 19:49 | מאת: שלי נ

רופא העור שלי לקח לי 2 שערות לבדיקה במיקרוסקופ. השיער שלי הוא דליל מאוד באיזור הקרקפת. הוא לקח את השיער מאיזורים אחרים , החלק המרכזי של השיער והאחורי. רציתי לדעת מדוע לא לוקחים ( הוא לא לקח) מהחלק הבעייתי שזה איזור הקרקפת ששם המצב דליל מאוד . לקיחת שערה משם לא תזיק כבר למראה החיצוני של השיער. אשמח לתגובתך. העלות היא יקרה ולכן חשוב לי לדעת האם עליי לבקש שיקח לי מהמקום הדליל, איזור הקרקפת. שלי

13/05/2008 | 14:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלי נ, בד"כ לוקחים באמת שיער מהחלק הדליל, המקום שממנו השיער נושר, אך אני מניח כי היו לרופא שיקולים משלו. על כן, אני מציע לשאול אותו מדוע כך עשה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות