מחפשת המלצה לשמפו טוב ובריא !

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/05/2008 | 17:23 | מאת: רמה

שלום ד"ר ! אני התחלתי להשתמש באלופקסי לפניי שבועיים ומאז אני משום מה מעדיפה לא לחפוף את השיער.רק לשטוף אותו במיים ולסרק(פעם בשבוע) כי שמעתי ששמפו מעודד נשירה(או שאני טועה..)האם זה בריא ככה לא לחפוף את השיער ואם לא אז באיזה שמפו טוב/רפואי אני יכולה להשתמש ??אשמח להמלצה ! מחכה לתשובה, תודה מראש!

13/05/2008 | 14:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רמה, רצוי מאוד מטעמי היגיינה לחפוף את השיער. אם שיערך שומני, יש לחפוף כל יום, אם הוא יבש בין 2-3 פעמים בשבוע. החפיפה עם שמפו אם כן חשובה ביותר ואינה גורמת לנשירת השיער. השיער שרואים בזמן החפיפה הוא שיער שהיה אמור לנשור באותו היום. בכל יום יכולות לנשור אפילו 100 שיערות וזה ייחשב כנורמלי.

13/05/2008 | 20:51 | מאת: שוב אני

אוקיי, אבל באיזה שמפו הכי כדאי לי להשתמש? האם כדאי שאשתמש בשמפו טבעי - רוזמרין - סירפד?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות