קרחת ושחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/05/2008 | 01:33 | מאת: מורן

בת 28, בריאה בד"כ לאחר הולדת בני (כשמונה שנים) התחלתי להקריח בהדרגתיות, התוצאה היא שכיום חסר לי בערך כ30% משערי בעיקר בחלק הקדמי (בדומה לקרחות גברית) . ניסיתי מינוקסי כשנה, ויטמינים וסוגי שמפו למיניהם - הכל ללא הועיל! B12 תקין תפקודי בלוטת תריס תקינים אין רקע גנטי, אמי אחיותי ואבי בעלי שיער מלא. מזה כשנה אני מנסה להרות, בבירור פוריות נמצאתי כסובלת משחלות פוליציסטיות מובהקת (בדיקה הורמונלית וסונר) השאלה שלי בעצם,האם ניתן להצמיח שיער שאבד מסיבה זו? (או לפחות לשמור על הנותר, כך שישרוד עוד הריון)

09/05/2008 | 20:51 | מאת: ת

"ניזורל" קצת עוזר...

13/05/2008 | 18:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מורן, יש טיפול לכך, לפחות לעצור את הנשירה ולשמור על הקיים. עלייך לגשת לרופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות