ד"ר שלום

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/05/2008 | 22:04 | מאת: פלוני

יש לי כמה שאלות. 1-לפני השתלת שיער כל שהיא חייבים לקחת פרופסיה? 2-ואחרי ההשתלה חייבים לקחת פרופסיה כדי לעודד את צמיחת השיער שהושתל? 3-מסרק לייזר יעיל בדרך כלל לפני השתלת השיער או אחרי? 4-בדרך כלל מניסיון איזה תהליך יותר מצליח ופחות מורכב, השתלת שיער? או הסרת שיער בלייזר?

13/05/2008 | 17:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום פלוני, 1-לפני השתלת שיער כל שהיא חייבים לקחת פרופסיה? ת: לא בהכרח, תלוי במקרה. 2-ואחרי ההשתלה חייבים לקחת פרופסיה כדי לעודד את צמיחת השיער שהושתל? ת: לא תמיד, תלוי במקרה. 3-מסרק לייזר יעיל בדרך כלל לפני השתלת השיער או אחרי? ת: תלוי במקרה. 4-בדרך כלל מניסיון איזה תהליך יותר מצליח ופחות מורכב, השתלת שיער? או הסרת שיער בלייזר? ת: אלו תהליכים שונים לגמרי ומטרתם שונה בתכלית. אני לא מתעסק עם הסרת שיער בלייזר על כן אינני מודע למורכבותו. הליך של השתלת שיער אינו מורכב כלל ועיקר ומצליח ב-99%. ההצלחה של ההליך תלוי גם בפציינט שאמור לעקוב אחר הנחיותיו של הרופא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות