שלום דוקטור.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/05/2008 | 15:41 | מאת: גבריאל

שוב פעם אני. אתה ענית לי על השאלה שפרופסיה עוזרת כל עוד משתמשים בה. ברגע שאני מפסיק אז גם זה מפסיק. אבל ניכנסתי לכל מיני אתרים בחו"ל שמראים שהפרופסיה עוזרת רק ב5 שנים ולאחר מכן מעל מחצית ההשפעה פגה וזהו. ואתה אמרת לי שזה לכל החיים. אתה מכיר אנשים שמשתמשים עם תרופה מעל 5 שנים ועוזרת להם? http://www.hairlosshelp.com/html/Propecia5yrstudy.cfm כנס לפה דוקטור ותראה. אני חייב תשובה דחוף עוד מעט אז גם ההשפעה תרד ממני ואז בעצם לא משתלם לי עם הפרופסיה כי אני אהיה כן קירח. תודה רבה דוקטור.

09/05/2008 | 10:10 | מאת: מנוסה

חבר אני אל תמהר להשתמש בפרופסיה אני משתמש בזה כבר שנה וזה לא עושה כלום

11/05/2008 | 08:56 | מאת: עופר

ל"מנוסה" - גם אצלי לקח שנה וקצת, אבל אחר כך זה ממש עזר. הרופא שלי אמר לי מראש שלתרופה לוקח שנה וחצי להשפיע אבל שזה שווה את זה, והוא צדק. זה גם היה כתוב בפורום כאן מספיק פעמים. לגבי ההשפעה - אני משתמש חמש וחצי שנים והכל סבבה. ברור שאפשר למצוא אתרים שאומרים אחרת, השאלה היא כמה הם רציניים ואמינים. לדעתי - דבר עם רופא שאתה סומך עליו, כי באינטרנט אפשר למצוא דבר והיפוכו ולהתבלבל.

13/05/2008 | 17:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גבריאל, ע"פ המחקרים לאחר 5 שנים של שימוש, היעילות יורדת בכ-20%.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות