שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/05/2008 | 12:19 | מאת: שואל

שלום ד"ר יש לי מספר שאלות : אתה תמיד אומר לפנות לרופא שיבדוק שאני הולך לרופא עור הוא אפילו לא מתיחס שלא לברר על לבדוק הוא אומר אין מה לעשות בנוגע לנשירה לגבי השתלה הוא אומר שאם לוקחים שיער ומשתילים אותו בקדמת הראש הוא יפול מכיוון שבאזור הזה היה נשירה אז תמיד יהיה נשירה ואגב זה ממספר רופאי עור שונים. שלישית אם אני יגיע אליך בתור רופא עור(הבנתי שאתה שייך לכללית) תוכל לאבחן מדוע יש לי נשירה. שאלה אחרונה יש לי נשירה עכשיו מסביב לראש משהוא חדש שעד עכשיו לא היה לי יש סיבה לזה?

12/05/2008 | 13:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שואל, אני לא יכול לתת טיפול והמלצות בלי לראות את הפציינט. זו אחריותי כרופא. כל מקרה הוא אינדבדואלי ולא תמיד ניתן לנחש מה הבעייה. אם אינך מרוצה מהרופאים שטיפלו בך, אז גש לרופאי עור המומחים בשיער. ובשביל הידע, השיער הנמצא בחלק האחורי של הקרקפת עמיד בפני ההורמון הגורם להתקרחות ועל כן אם משתילים שיער מאותו החלק במקום אחר, הוא תמיד יצמח.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות