שיער שומני

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/05/2008 | 14:11 | מאת: idan

דוקטור איך נוצר שיער שומני שלא חופפים כמה ימים מה גורם לשיער איזה דברים גורמים לו להיות שומני ויפה כזה ולמרות זאת איך זה שאחרי שחופפים תשיער עם שמפו השיער מתנפח כזה איך זה נגרם שזה מתנפח השיער ומה צריך לעשות אחרי כל חפיפה שהשיער מתנפח

05/05/2008 | 08:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, השיער נהיה שומני בגלל פעילות בבלוטות החלב והוא נהיה נפוח כי כבר אינו נצמד לקרקפת מהשומניות. השומניות מנטרלת את החשמל הסטטי בשיער מה שגורם לשיער להיות נפוח יותר.

26/07/2008 | 16:45 | מאת: גילה

שלום רב יש לי קליאופטרה מזה כ 6 שנים ואני מאוד מרוצה יחד עם זאת השיער שלי מאוד שומני וזה פשוט מוריד מהיופי של השיער שאלתי היא מה אני יכולה לעשות על מנת שהשיער יהיה פחות שומני בהתחשב בעובדה שיש ליש קליאופטרה, במידה ויש קשר בכלל והאם זה עדיף לשיער שלא יהיה שומני? תודה מראש

28/02/2010 | 22:27 | מאת: יעל

ד"ר שלום אני בת 23, בעלת שיער גלי. עד לפני שבועיים הייתי חופפת פעם ביומיים וזה היה מספיק, השיער היה נקי ומבריק. מעבר לכך - הוא היה נהיה שומני. לאחרונה, השיער שלי שומני בצורה יוצאת דופן. אני מדברת על כך שגם כשאני יוצאת מהמקלחת השיער לא נקי, מרגיש כאילו מרחתי עליו איזה חומר כגון ג'ל או קרם כלשהו. חשוב לי לציין שזה לא בכל אזורי השיער, אלא רק בחלק העליון. ניסיתי להחליף שמפו, ניסיתי לחפוף במים פושרים, ללא הואיל. השיער פשוט מלוכלך משומן, אפילו כשאני יוצאת מהמקלחת. אני אובדת עצות. אודה לעצתך

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות