מריחת אלופקסי!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/05/2008 | 20:56 | מאת: שימרית

שלום ד"ר! אני מורחת אלופקסי פעמיים ביום(2 מ"ל ביום, פעם ב12 בצהריים ופעם ב8-9 בערב).התחלתי לפניי שבוע.זה בסדר שאני מורחת רוב הזמן בשביל של השיער ז"ת זה גם נחשב לקרקפת, נכון? אז אני בדר"כ מורחת על השביל וקצת למעלה בקצה ליד המצח כי זה המקום היחיד שיש לי בו דלילות.אין לי איזורים באמצע הראש של קרחות או משהו כזה. האם זה בסדר שאני מורחת על השביל כי זה המקום היחיד שאני רואה בו את הקרקפת. מחכה לתשובה ד"ר, תודה רבה מראש!

04/05/2008 | 10:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שימרית, עקרונית זה בסדר, אך תשתדלי שזה לא יהיה קרוב מידי למצח שלא יגרום לך לשיעור יתר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות