נשירת שיער לנערה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/04/2008 | 18:38 | מאת: ורד

הבת שלי בת 16.5, ולפני כחצי שנה התחילה לה נשירת שיער. אין לה קרחות אולם כשהיא עושה צמה היא חצי בעובי ממה שהייתה, והיא די מודאגת מההחמרה במצב עוד יותר. עשינו בירור הורמונלי עקב חשש לעודף הורמון גברי אך הבדיקות תקינות. הרופאה אמרה לנו שסטטיסטית דיאנה עשויה לעזור גם במקרה זה, אך היא לא ממליצה על התערבות הורמונלית בגיל כ"כ צעיר, וכדאי לחכות שנה - שנתיים. לי באופן אישי דיאנה הפסיקה לחלוטין את נשירת השיער (אמנם התחלתי רק בגיל 34 ...). מה המלצתך? האם אין סיכון באי נטילת דיאנה שהשיער ידלל עוד יותר ולכן בעוד שנתיים יהיה קשה יותר לטפל? איזו סכנה יש בנטילת גלולות בגיל צעיר כמו שלה, והאם לאורך זמן זה עלול להזיק?

30/04/2008 | 12:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ורד, אני לא יכול להמליץ על טיפול בלי לראות את ביתך. ממליץ לגשת לרופא עור המומחה בשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות