לגבי המרצת זקיקי השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/04/2008 | 14:46 | מאת: יונתן הגדול

שלום ד"ר.בכתבה שלך על התקרחות ונשירת שיער כתבת שישנן 2 גישות לטיפול יעיל בהתקרחות. 1.הורדת רמת ה-dht 2.המרצת זקיקי השיער -מהם אותם ממריצים אליהם התכוונת ואיפה ניתן להשיג אותם?ואיזה תוספי מזון אתה ממליץ לקחת?(כמובן עם שילוב של פרופסיה ומינוקסידיל שאותם אני כבר לוקח) -מה דעתך על טיפול בהתקרחות ע"י אקופונקטורה?

29/04/2008 | 15:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יונתן הגדול, הטיפולים שהזכרתי הנם המינוקסידיל והפרופסיה. לגבי מזון - יש לאכול בצורה מאוזנת מזון הכולל גם חלבון מן החי והצומח. אני חושש שהטיפול בהתקרחות ע"י אקופונקטורה עשוי להיות לא יעיל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות