נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/04/2008 | 10:04 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 27 אני סובלת כבר 4 שנים מנשירת שיער יש לי כבר קרחות ושיער מדולל - כנראה גנטית (לאבא שלי יש קרחת). המליצו לי על שימוש בגלולות דיאנה. שאלתי היא האם יש גלולות אחרות אשר יש להם פעולה דומה כמו גלולות דיאנה שיכולות לסייע כנגד נשירת שיער ? לתשובתך אודה.

28/04/2008 | 13:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיכל, דיאנה היא טובה, אך ישנן תופעות לוואי, לכן זה לא מתאים לכל אחד. יש לגשת לרופא עור על מנת להתאים את הטיפול. ישנן גם גלולות אחרות שפחות יעילות מהדיאנה. אגב, השימוש בדיאנה בלבד זה לא מספיק, כדאי לשלב זאת עם טיפולים אחרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות